Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zongoraoktatás képes leírás - Zenetanár.tlap.hu
részletek »

Zongoraoktatás - Zenetanár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zenetanar.tlap.hu » Zongoraoktatás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Hang-ár - Próbatermek oktatáshoz

Hang-ár - Próbatermek oktatáshoz

Hangfelvételhez keres helyet? A Hang-ár próbatermek kitűnő lehetőséget biztosít többsávos zenekari felvételekhez, keverés, mastering és hangszerelésre is. Három teremben van mód próbára és felvételt készíteni, melyek teljesen felszereltek, igényesen kialakítottak és megfelelően klimatizált helyiségek. Különleges lehetőség zongora oktatásra is, egyik termünkben pianínó is rendelkezésre áll a gyakorláshoz, illetve jazz zenekaroknak is megoldás lehet. Referenciáink közé tartozik a Belmondo és az Anti Fitness Club is. Árainkról és technikai felszereltségünkről további információkat találsz a honlapunkon, valamit elérhetőségeinken is várjuk kérdéseidet.

Hangrózsa Zongoraiskola

Hangrózsa Zongoraiskola

A legjobb alternatív megoldás az államilag finanszírozott művészetoktatás és a magántanárok mellett azoknak, akik saját elhatározásból szeretnének zongorázni. Minden korosztály számára lehetőséget biztosítok: 6 éves kortól, általános iskolások, gimnazisták, egyetemisták, dolgozók és nyugdíjasok bátran felkereshetnek. A tananyag egyéni igényekhez igazodik: kezdőkkel, haladókkal és profikkal is szívesen foglalkozom. Elsősorban klasszikus zenét kínálok, de igény szerint pop és jazz művek is terítékre kerülnek. Minden területen a legmagasabb minőséget biztosítom: az elegáns környezetben, a Steinway &Sons által tervezett zongorámon, és a népszerű koncerthelyszíneken mindenki jól érzi magát. Szakmai partnerem az Opera Zongoraterem. Juhász Balázs, zongoratanár

Intenzív tanfolyam

Intenzív tanfolyam

12 éves elmúltál de fiatalabb vagy 100 évesnél és - eddig nem volt lehetőséged kipróbálni magad?... - fel kellene frissíteni az elfelejtett tudásodat?... - eddig csak kudarcaid voltak és azt mondták, hogy tehetségtelen vagy?... - utálod a szolfézst?... - nincs időd évekig órákra járni?... - nincs pénzed évekig magán tanárra?... - még nincsen zongorád?... Akkor ez az új zongoratanítási módszer Te érted lett kidolgozva!

Szabó Melinda - zongoratanár

Szabó Melinda - zongoratanár

Mindig is arról álmodtál, hogy megtanulj zongorázni, de már rég letettél róla, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj a fekete-fehér billentyűkkel? Sokszor elképzeled, ahogy leülsz a zongorához, és elkezded játszani a kedvenc dallamod? Én segítek álmaid megvalósításában! Szabó Melinda vagyok, Zeneakadémiát végzett zenetanárnő, és Budapest belvárosában lévő tanodámban várom a zongorázni vágyó felnőtteket - kezdőket és haladókat egyaránt. Ha korábban már jártál zeneiskolába, de kihagytál néhány évet, és szeretnéd feleleveníteni zongoratudásod, akkor se habozz hívni!

Tóth Aladár Zeneiskola zongoraoktatás

Tóth Aladár Zeneiskola zongoraoktatás

Ha szeretnél zongorázni: A zongoratanulást akár már 6 éves korodban elkezdheted az ún. Hangszeres előkészítő osztályokban. Itt a zongoraórákon nemcsak a hangszerrel, hanem a zene alapjaival (kottaolvasás, ritmus, metrum) is megismerkedsz. Ha már 9-10 éves vagy és korábban már jártál szolfézs előképzőre, a tanulást rögtön az 1. osztályban kezdheted. Feltételnek tekintjük, hogy legyen zongorád vagy pianínód, mert otthon is kell majd gyakorolnod.A szintetizátor nem jó erre a célra! Ha nincs még hangszered, akkor is elkezdheted a zongorázást, lesz egy félévnyi türelmi idő a beszerzéséhez. Fejlődésed eredményét nemcsak a zongoraórákon, hanem koncerteken, vizsgákon, szakmai rendezvényeken, közös órákon is bebizonyíthatod. Hagyomány tanszakunkon a kamarazenélés. Már tanulmányaid első évétől játszhatsz társaiddal, vagy a tanároddal négykezes és kétzongorás műveket, később pedig más hangszerekre és zongorára készült kamaraművek megszólaltatásában is részt vehetsz. Számunkra nagyon fontos, hogy a zongorázás élmény legyen számodra, akkor is, ha magad és családod örömére tanulsz, és akkor is, ha zenei pályára

Zongoraoktatás

Zongoraoktatás

Üdvözlöm! Koloncsák Zsolt vagyok, jazz-zongoraművészként és zongoratanárként diplomáztam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. Oldalamon zongoraoktatást kínálok kezdő és haladó növendékek részére. Nagyon fontosnak tartom a kreativitás ösztönzését. Már az első órákon is foglalkozunk zeneszerzéssel és rögtönzéssel. Módszeremmel a kicsik játékosan - színek és formák bevonásával - sajátíthatják el a zene alapjait. A haladókkal a klasszikus tanulmányok mellet foglalkozunk mai modern műfajokkal és a jazz világával is. Igény szerint - Budapesten és vonzáskörzetében - házhoz megyek. Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Zongoratanítás

Zongoratanítás

A zene azért van , hogy örömünket leljük benne. Előadóművész és zenetanár egyaránt arra hivatott, hogy ezt az örömöt továbbadja. Minden zenetanulásnak így a zongorázni tanulásnak is van technikai része, egy mechanikus része, és vannak lélektani vonatkozásai, mindkettőt hosszú évek alatt sajátítjuk el kitartással, szorgalommal, türelemmel és nem utolsó sorban a zene iránti szeretetünkkel. Ez az a cél ami meghatározza a tanításom lényegét, minden zenét -és ezenbelül a zongora hangszert választó tanulót- eljuttatni, képességeihez mérten a legmagasabb zenei szintre. Úgy érzem, ezt 25 év alatt, kicsiknek és felnőttekenek is sikerült továbbítanom, függetlenül attól hogy zenei pályára készültek vagy hobby szinten foglalkoztak hangszertanulással. Olyan tanáraim s egyben példaképeim voltak, mint: Csákvári Ilona, zongoratanár, Máté Miklósné / Kéri Klára/ Liszt F ZF tanára, Kadosa Pál, zongoraművész, zeneszerző, pedagógus Ezt az iskolát, igyekszem tovább vinni én is.

Tuti menü