Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zeneiskolák Budapesten képes leírás - Zenetanár.tlap.hu
részletek »

Zeneiskolák Budapesten - Zenetanár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zenetanar.tlap.hu » Zeneiskolák Budapesten
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aelia Sabina Zeneiskola

Aelia Sabina Zeneiskola

A III. kerületi Zeneiskola 1968-ban alakult meg Till Ottó igazgató vezetésével - aki Óbuda Díszpolgára, valamint a Magyar Népköztársaság Ezüst Érdemkeresztjének tulajdonosa - mint önálló kerületi intézmény. Az alapítás évében a tanulói létszám 596, a tanári 31 fő volt, s azóta folyamatosan emelkedik.

Józsefvárosi Zeneiskola

Józsefvárosi Zeneiskola

A Józsefvárosi Zeneiskola köszönti kedves látogatóit, kérjük, ismerkedjenek meg az iskola történetével, jelenével, a tanszakok (blockflőte, cimbalom, dalosjáték, fuvola, gitár, gordonka, hegedű, klarinét, magánének, nagybőgő, oboa, szolfézs, ütő, zongora, zenetörténet-zeneirodalom) életével, a tanárok és a zenekarok munkáival. Iskolánk szívesen fogad minden új és régi növendéket, főépületünk a megújult városrész egyik legszebb háza!

Kőbányai Zeneiskola

Kőbányai Zeneiskola

A Kőbányai Zeneiskola, kíválóra minősített oktatási intézmény, hivatalos nevén Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény. Műemlék jellegű épület a kerület legszebb pontján, parkosított környezetben, jól megközelíthető központi helyen, a Szt. László templom szomszédságában helyezkedik el. Korábban az épületben működött a kerület első oktatási intézménye, egy fiúiskola. A kerületi iskola összevonások következtében fokozatosan megüresedő épületet termenként vehettük birtokba az elmúlt évek folyamán. Az iskola épületéből még mindig nem minden helyiséget használhatunk. Várat magára egy igényesebb felújítás és egy nagy befogadó képességű hangversenyterem kialakítása. Kis kamaratermünket a technikai személyzet közreműködésével készítettük. A tantermek dekorációja, néhány terem hangszigetelése a tanárok ötletességét és áldozatkészségét bizonyítják.

Rácz Aladár zeneiskola

Rácz Aladár zeneiskola

Zeneiskolánk, - amely a kiváló cimbalom művész, Rácz Aladár (1886-1958) nevét viseli - 1967 óta működik, azóta gyerekek és fiatalok ezrei tanultak nálunk muzsikálni. A belvárostól kissé távolabb eső 75.000. lakosú kertvárosi kerületben fontos közművelődési szerepet töltünk be, hiszen házhoz hozzuk a komolyzenei hangversenyeket.

Solti György zeneiskola

Solti György zeneiskola

Iskolánk alapítása: 1968 ősze. 1990-ben költözött a volt Moszkva téri 'Úttörőház' épületébe/jelenleg a Városmajori Plébánia épülete/ ahol orgona is felépítésre került mely lehetővé tette az orgona és az egyházzene tanítását. A jelentkezők ma már 18 hangszeres tanszak közül választhatnak. A zeneiskola 1998-ban, fennállásának 30 éves évfordulóján felvette a világhírű karmester, Solti György nevét.

Tóth Aladár Zeneiskola

Tóth Aladár Zeneiskola

A Tóth Aladár Zeneiskola alapfokú művészetoktatási intézmény. Növendékeink délutáni oktatás keretében hangszeres és a hangszertanulást segítő elméleti képzést kapnak. Emellett csatlakozhatnak a különböző együttesek munkájához. Iskolánkban az óvodás gyermekektől az egyetemista fiatalokig minden korosztály megtalálható. Zeneiskolánk központi épülete Budapest VI. kerületében, a Városligeti fasorban található.

Zenetanárok gyűjtőhelye

Zenetanárok gyűjtőhelye

Zenetanar.hu - ahol minden zenetanárnak helye van! Ha Ön zene vagy énektanár és magánórákat tartana, regisztráljon a megújult zenetanar.hu-ra! A zenetanárok kategóriákra bontva jelennek meg, gitároktatás, énektanár, hegedűtanár, zongoraoktatás, tangóharmonika oktatás. Természetesen lehetőség van új kategóriák felvételére is.

Tuti menü