Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gitároktatás képes leírás - Zenetanár.tlap.hu
részletek »

Gitároktatás - Zenetanár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zenetanar.tlap.hu » Gitároktatás
Keresés
Találatok száma - 13 db
Basszusgitár oktatás

Basszusgitár oktatás

Basszusgitár oktatás a Nyugatihoz közel. Nincs személyes tapasztalatom az oktatóval. Az oldal nem tartalmaz mást csak egy rövid ismertetőt(elmélet, technika) és egy telefonszámot. Sok szerencsét hozzá.

Borbély Péter - zenetanár

Borbély Péter - zenetanár

A nevem Borbély Péter. 'Szakképzettségét tekintve' zenész. Zenei tanulmányamiat hat évesen kezdtem. Amikor zeneiskolába írattak szüleim. Gitár szakos voltam a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti

Budai Gitáriskola

Budai Gitáriskola

Gitározni tanulna neves zenészektől? Szeretettel várja tanulóit a Budavári Művelődési Házban működő Budai Gitáriskola. Hétfőtől péntekig van lehetőség klasszikus, jazz, és egyéb könnyűzenei stílusokat elsajátítani diplomás tanárainkról, illetve hazia zenekarok tagjaitól is akár. Gitáron kívül, magán ének, szaxofon és fuvola oktatásra is profilunkba tartozik. Az órákba az év bármely részében be lehet csatlakozni. Látogasson el honlapunkra, ahol tanárainkról, árainkról és órarendekről további tájékoztatást talál. Jelentkezni szintén a honlapon megadott elérhetőségeken lehet. Hívjon minket bátran, ha bármilyen egyéb kérdése merülne fel iskolánkkal kapcsolatban.

Gajdacsi Gábor - Official Website

Gajdacsi Gábor - Official Website

Gajdacsi Gábor gitáros, gitártanár és zeneszerző hivatalos weboldala. Az évek során számos produkcióban megfordult és olyan elismert zenészekkel játszott együtt, mint például Póka Egon, Deák Bill Gyula, Miller Zoltán, Berkes Gábor, Emberek zenekar, Novák Péter, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, Oláh Ibolya, Mystery Gang.

Gitárakkordok kezdőknek

Gitárakkordok kezdőknek

Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson mind írásos leckék, mind videók formájában azoknak, akik most ásták bele magukat a gitáruniverzumba. Gitármárkák és gitártípusok véget nem érő sorának érdekes ismertetése és néhány ismert sláger gitárakkordjainak megtanulása már egy hónapos ingyenes gitártanfolyam során. A gitárakkordok ismerete nagyon fontos, ha többre akarod vinni és önállóan is szeretnél tudni gitározni.

Gitáregyetem, a gitároktatás magasiskolája

Gitáregyetem, a gitároktatás magasiskolája

Gitároktatás egy olyan módjáról olvasol most, ami egyedülálló. Az internetről sokan próbálnak meg tanulni, de nem így. A gitáregyetem ugyanúgy működik, de pontosan azért biztosabb, mert megbízható oktatók videóiból tanulhatsz, a tudásod biztosan megalapozott lesz, de csak rajtad áll, hogy mennyit akarsz gyakorolni és hogy hová akarsz ezzel eljutni. A Gitáregyetem révén biztosított mindaz, amit szeretnél elérni, de minden rajtad múlik. Nézd meg videóit, olvasd el a véleményeket és dönts jól. Gitárokat az ölbe s pengetőt a kézbe!

Gitároktatás

Gitároktatás

Reschofsky Dávidnak hívnak, közel 10 éve foglalkozom zenével. Tanulmányaimat Budapesten az Erkel Ferenc Jazz Konziban (mai Bartók Béla Jazz Konzi) kezdtem jazz-gitár szakon.Itt 2007-ben végeztem. 2008-ban felvételt nyertem a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszakára, ahol 2011-ben diplomáztam. A családom mellett stílusoktól függetlenül a zene, a zenélés, és a zeneszerzés a legfontosabb az életemben.Szeretem mások szemében is meglátni ha nem is az effajta, de az ehhez hasonló rajongást. Ezért kezdtem el tanítani is.Ha valakin látom, hogy érdekli a tanulás, tehetséges, és szorgalmas, akkor a tanítás nekem valóban örömöt okoz. Én a Jazzben találtam meg azt a fajta dallam és ritmus világot, ami foglalkoztat, de emellett sokféle más zene is érdekel.Manapság nagy hatással vannak rám az elektronikus zenék/műfajok.

Gitározz

Gitározz

Nagyszerű oldal hasznos leckéknek kezdőtől haladó szintig. Zeneelmélet, gyakorlatok, kották és tabok. Emellett rengeteg hasznos információ. Például gitártisztításhoz pár tipp. Otthoni gyakorláshoz kitűnő.

Húrnyúzó Gitársuli

Húrnyúzó Gitársuli

Ajánlott azoknak, akik komolyabban szeretnének megtanulni gitározni! Pengetővel, vagy több ujjas pengetés használatával egyénre szabott gitárórán a választott stílusban Zuglóban. A szükséges zeneelméletet hozzá vesszük és hozzád igazítjuk, hogy eligazodj a kottában és a Tab-ok között is és csak olyan elméletet tanulsz, amire szükséged van. A kezdetektől figyelembe vesszük, hogy milyen számokat szeretnél tanulni, és ennek fényében veszünk technikai, vagy egyéb darabokat. A cél, hogy a lehető leggyorsabban tanulj meg gitározni.

Hirdetés
Landmine

Landmine

Az oktatást mindazon érdeklődők részére ajánlanám, akik egy modern, de összeszedett tanmenetű képzésben szeretnének részt venni, amely a közérthetőség és változatosság mellett a felépített tervszerűségre épül; akár komolyabban érdeklődnek a zenélés iránt, akár hobbinak tekintik. A zenetanulás mindenekelőtt kitartást és folytonosságot igényel, csak így várhatunk eredményt. Gyakorlás nélkül sajnos nincs fejlődés... Mind a technikai, mind az elméleti oldal fontos eleme, ezek együttes gyümölcse lesz a majdani tudás. Mai zenei palettánk -és a zene iránt érdeklődők ízlése- annyira sokrétű, hogy nem szorítkozhatunk egyetlen stílusra. Egy jó gitáros ma már sok mindenből tanul és merít. Így aztán egy biztos alapozást követően lehetőség nyílik átfogóan megismerkedni a könnyűzenei gitározás alapjaival.

Reschofsky Dávid

Reschofsky Dávid

Elektromos vagy klasszikus gitározni vágyóknak, kezdőktől a haladókig, improvizációval és zeneelméleti oktatással egybekötött órák keretében. Jazz, rock, fusion, blues, pop, klasszikus műfajokban egyaránt. Ha szeretnél intenzíven,jó hangulatú órák keretében muzsikálni

Tóth Melinda

Tóth Melinda

Egyedül illetve kamarapartnereimmel vállalok alkalomhoz illő, igényes műsort vagy háttérzenét céges rendezvényekre, privát partikra, esküvőkre, családi rendezvényekre, kiállítás megnyitókra. Itt a főszerep az üzleté, a kapcsolatok ápolásáé, a kötetlen társalgásé amihez egy kellemes, lágy, megnyugtató zene elengedhetetlen. A klasszikus repertoáron kívül néhány örökzöld jazz dallam, latin amerikai dalok és bossa novak teszi igazán kedveltté a programot. Ezen kívül magánóra keretein belül elsősorban felnőttekkel foglalkozok a teljesen kezdőtől akár a zeneakadémiai felvételi szintig.

Vargha Róbert - zenetanár

Vargha Róbert - zenetanár

Néhány szó általánosságban. A gitár-, basszusgitár-tanuláshoz van néhány fontos alapfeltétel. Az első és a legfontosabb, hogy legyen hozzá kedved! Gondolom, ez megvan! A következő, hogy szükséged van egy hangszerre. Ha ezzel kapcsolatban bizonytalan vagy, hogy milyet vegyél, hol vegyed stb., kérlek, hívj fel, igyekszem tanácsot adni. Végül, de nem utolsó sorban kell egy kis szorgalom! Fontos, hogy az órák jó hangulatban, kellemes légkörben teljenek. Ennek érdekében mindent

Tuti menü