Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Doboktatás képes leírás - Zenetanár.tlap.hu
részletek »

Doboktatás - Zenetanár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zenetanar.tlap.hu » Doboktatás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Drumkiller

Drumkiller

Kezdő, középhaladó és haladó szinten dob oktatást vállalok! Célom, hogy megkedveltessem veletek a dobfelszerelésen való játékot, hogy elsajátíthassátok annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Az oktatás elektroakusztikus dobfelszerelésen folyik.

Fekete Ákos - zenetanár

Fekete Ákos - zenetanár

2005. szeptembere óta tanítok aktívan. Célom, hogy diákjaim jól érezzék magukat az óráimon, és a lehető legjobbat hozzam ki belőlük. Pozitívan állok az emberekhez, véleményem szerint az adottság mit sem ér a rendszeres koncentrált gyakorlás nélkül. Különleges adottságok nélkül is válhat valakiből zseniális zenész. A kitartás a fontos, és az elhatározás. Kezdőket, és haladókat is vállalok. Folyamatosan bővitem segédanyagaimat. Minden esetben egyénre szabom az anyagot a növendék képességeihez, egyéniségéhez, zenei ízléséhez, gyakorlása rendszerességéhez mérten. Nem mint szigorú tanár viszonyulok tanítványaimhoz, hanem mint ember, aki segít elérni a céljukat a zenében, és egyengetem az útjukat, jó irányba próbálom terelgetni

Jersabek dobsuli

Jersabek dobsuli

Szeretnék részt venni abban a folyamatban, amely arra irányul, hogy megtanítsuk a magyar ifjúságot arra mi is valójában a zene. Dobtanár voltam és maradok, bolygónk különböző pontjain az idő tengelyén egyre inkább tolódva a jövő felé és az szeretnék lenni itt és most a magyar dobtanítás színpadán. Csodálkozom, telefonon felajánlván egy ingyenes dobórát, valakinek nem örülvén ennek inkább Lakodalmas Pop Rock, Fásy Mulatós, Tátogós Pop Road Shows dobos akar lenni az élete végéig... ...tovább a weboldalon

ProDrum

ProDrum

Doboktatás kezdőtől haladó szintig. Nemzetközi módszerekre épülő saját tananyag. Felkészítés rock, funk, jazz és latin zenei stílusokra. Teljeskörű kéz- és lábtechnikai ismeretek. Play-along zeneanyag használata.Hangszigetelt dobszoba, pearl dobok, Meinl cintányérok.

Ritmusdepo

Ritmusdepo

Dobosok és ütősök honlapja. Egy jól összerakott weboldal csupa hasznos infóval. Oktatóanyagok, jól működő fórum, információ stúdiókról, próbatermekről, dobsulikról. Választ is kapsz a feltett kérdéseidre.

Tuti menü